Balint savurează momentul: ”Aveam nevoie de victoria asta ca de aer, pentru încrederea noastră”

by Sorin Haut

Laszlo Balint a mărturisit la finalul partidei cu FCSB, scor 3-1, că victoria este una foarte importantă pentru arădeni, mai ales că elevii săi aveau nevoie de un moral bun înainte de startul play-out-ului. Pentru UTA urmează duelul cu Universitatea Craiova, echipa pe care Laszlo Balint a antrenat-o în startul acestui sezon. Totuși, tehnicianul spune că nu are nimic de demonstrat în Bănie și își dorește doar să o salveze pe UTA de la retrogradare.

Avem mult până departe. Mai degrabă, este o victorie crucială pentru moralul și încrederea noastră. Am demonstrat de ce suntem capabili. Am jucat împotriva celor mai bune echipe din campionat. Mergem și la Craiova, o altă echipă care se bate la câștigarea titlului. Am demonstrat că suntem mult peste locul din clasament din punct de vedere valoric.

Am avut momente în care am fost puțin crispați, dar în repriza a doua am demonstrat că merităm să câștigăm acest meci. Victoria nu poate fi pusă la îndoială.

Sunt trei puncte foarte importante. Demonstrăm că putem fi eficienți. Aveam nevoie de o victorie ca de oxigen. Până la urmă, așa a fost programul, dar la fel aș fi spus de orice adversar. Mai avem un meci din sezonul regular, îl vom trata la fel. Mergem la Craiova cu încrederea pe care ne-o dă acest rezultat.

Nu am nimic de demonstrat la Craiova. Sunt antrenor la UTA Arad. Mă interesează să facem punctele necesare să ne atingem obiectivul”, a spus Laszlo Balint la finalul meciului.

Facebook Comments