Balint, mesaj emoţionant la despărţirea de UTA: „Am avut onoarea de a antrena o echipă legendară”

by Sorin Haut

După ce și-a oficializat despărţirea de UTA şi şi-a luat adio de la echipă, Laszlo Balint a postat un text de mulţumire şi respect pentru culorile „roş-albe”, pe contul de Instagram. Cel mai longeviv antrenor rămas în Liga 1 a fost şi primul „debarcat” în 2022, dar cu toate astea Balint spune că va păstra mereu în inimă UTA şi suporterii ei.

”Viața poate fi foarte ciudată, uneori… Ne pune în situații în care suntem obligați să luăm decizii grele, foarte dureroase… În acest moment, și în această situație, pentru binele echipei și al băieților, cea mai înțeleaptă decizie este ca, începând de azi, să nu mai fiu antrenorul echipei… Îi sunt recunoscător domnului Meszar pentru că mi-a acordat onoarea de a antrena o echipă legendară… Îi mulțumesc pentru încrederea pe care a investit-o în mine! De asemenea, mulțumesc tuturor persoanelor din structura clubului, cu care am colaborat extraordinar în toată această perioadă. Recunoștința, aprecierile și respectul meu se îndreaptă și către suporteri! Vreau să îi asigur că am dat tot ce am avut eu mai bun, am investit fiecare strop de energie aici, și am pus tot sufletul și dedicația mea în munca pe care am făcut-o la club! Spiritul utist este unic, sunt mândru și recunoscător că am făcut parte din familia utistă ca antrenor, cu siguranță voi rămâne pe viață un fan al echipei! Le mulțumesc jucătorilor, sunt profesioniști desăvârșiți și caractere deosebite! Au muncit enorm și, din păcate, au obținut mult mai puține puncte decât ar fi meritat. Dar să aveți încredere în ei în continuare, vor arăta că sunt cea mai valoroasă echipă și că poartă cu mândrie acest tricou! Voi prețui toată viața mea fiecare moment pe care l-am trăit la Arad în ultimii doi ani și jumătate! Au fost momente bune, momente mai puțin bune, însă toate au fost experiențe prețioase pentru mine și mă bucur când privesc în urmă și văd câte s-au realizat în această perioadă! Aradul mi-a oferit multe… Am prieteni aici, oameni dragi mie, care înseamnă mult pentru mine! Rămân același Gyuszi pentru toți! Fortza UTA!!!!!!”, este mesajul postat de fostul tehnician al „roș-albilor”.

Se mută tandemul Balint – Apostu la Rapid?!

Laszlo Balint ar putea să nu stea mult pe margine, pentru că tot astăzi, jurnalistul Decebal Rădulescu a postat pe pagina personală de Facebook următoarea previziune: ”Laszlo Balint a plecat de la UTA. Cel mai probabil el ar putea deveni curind următorul antrenor al Rapidului. Bogdan Apostu, reprezentantul antrenorului , a purtat deja discuții pe tema cu Daniel Niculae si Victor Angelescu. Vom vedea!” Variantă posibilă, atâta timp cât Mihai Iosif este mai mult de conjunctură pe banca „vişiniilor”, iar impresarul Bogdan Apostu are relaţii bune cu oficialii Rapidului, dar are şi jucători acolo! Rapid se află în luptă directă cu UTA în lupta pentru play-off-ul din Liga 1, giuleştenii având cinci puncte în plus după 23 de etape.

Facebook Comments