Gyuszi Balint, după Rapid – UTA 2-0: ”Să ne recâştigăm energiile”

by Rusu Flavius
Please follow and like us:

După aproape trei luni, UTA a suferit a doua înfrângere stagională. Rapidul a decis meciul în primul act, prin reușitele lui Djuric și Hlistei. ”Din păcate, am pierdut un joc de la care speram să obținem mult mai mult. Am intrat greu în joc, am avut, cred eu, jucători apăsați, timorați puțin, de miza meciului. Mergem mai departe, avem de învățat de aici, mai ales tinerii, dacă vrem să facem pași spreun nivel important, ei trebuie să fie buni spre foarte buni în aceste meciuri. Trebuie să îi felicit pe băieți, au depus un efort foarte mare, au strâns din dinți. Am fost nevoit să fac o improvizație cu Bustea, am avut câteva ocazii destul de bune, niște situații de contraatac pe care nu am reușit să le interpretăm în mod eficient. A doua repriză am arătat ceva mai bine, deși nu am reușit să ne îndreptăm foarte mult spre careul advers. Am avut o dominare cumva sterilă, cei de la Rapid au fost mult mai hotărți și au avut ocazii mai clare, îi felicit. Nouă ne rămâne să învățăm ce e de învățat după acest joc, astfel încât să obținem cât mai multe din meciurile care ne-au mai rămas de jucat în acest an”, e sinteza lui Laszlo Balint.

Cu un meci mai puțin disputat, UTA rămâne prima în clasament și continuă programul ”plin” în zilele rămase din noiembrie. Primul episod, duminică, atunci când la Arad sosește Farul Constanța, iar marțea viitoare e rândul pentru un nou meci acasă, în compania Concordiei Chiajna. ”Urmează două meciuri acasă, trebuie să vedem cum ne recâștigăm energiile pentru a ne impune. Avem nevoie de energie. Din păcate, și azi, pe lângă Andrei Rus, și Romario a tras de el, am fost obligat să îl schimb, nu știu dacă va fi apt duminică. Ne așteaptă meci dificil, Farul vine după zece zile în care nu a jucat, în timp ce noi venim după două deplasări grele, care ne-au consumat și din punct de vedere mental”, a conchis antrenorul principal al UTA-ei.

Pancu:  „Un 6-3, 7-3 ar fi trebuit să fie rezultatul!”

La finalul partidei din Regie, antrenorul alb-vișiniilor, Daniel Pancu, a oferit la microfonul Digi Sport prima reacție după a treia victorie consecutivă. „Cel mai important era să câștigăm astăzi sau să nu pierdem. Bine, jocul l-am pregătit doar la victorie. Echipa a arătat cam cum doresc eu și cum a arătat în unele momente de la începutul campionatului. Consider că rezultatul obținut a fost absolut meritat, a fost un spectacol pe teren și in tribune, rivalitate. Starea terenului a mai influențat unele faze, se puteau marca mult mai multe goluri. Probabil că un 6-3, 7-3 ar fi trebuit să fie rezultatul exact astăzi. Sunt echipe de tradiție, ritm, intensitate, orgoliu, care nu pot decât să ducă la creșterea nivelului fotbalistic”, a declarat Daniel Pancu.

Facebook Comments