Balint avea aşteptări mai mari de la utişti: “Play-off-ul ăsta ne omoară de inimă”!

by Sorin Haut

UTA a ratat ocazia să promoveze matematic în Liga 1, după înfrângerea cu Rapid. Arădenii aveau nevoie de un singur punct pentru a da declanşa fiesta, dar au pierdut după o repriză secundă incredibil de slabă! După meci, Laszlo Balint a recunoscut că este un eșec dureros, mai ales în contextul prezenței euforice a suporterilor. Aceştia chiar l-au interogat la final, promiţându-le că echipa va reuşi în cele din urmă să acceadă în elita fotbalului românesc.

Nu am funcționat cum trebuie pe momentul de atac pozițional, nici măcar pe tranziția pozitivă. Aveam așteptări mai mari, mai ales suporterii noștri. Știu că se pregăteau de sărbătoare, dar vedeți și dumneavoastră cum e play-off-ul ăsta. Se spunea că echipele care joacă trei meciuri acasă pleacă din start cu un mare avantaj, dar se demonstrează că nu e așa, mai ales în asemenea condiții.

E dureros. Fanii așteptau să se bucure de o promovare. Încă e la îndemâna noastră să o realizăm, dar e deranjant că nu legăm rezultatele pozitive. Mergem în ultima etapă în deplasare la FC Argeș. Play-off-ul ăsta ne omoară de inimă pe noi, antrenorii. Dacă mai trecem prin meciuri de genul ăsta, o să ne scoateți din spital, cu ambulanța, a declarat tehnicianul arădean.

Laszlo Balint a adăugat că, indiferent de jocul rezultatelor, UTA va merge să spele rușinea la Pitești, în partida cu FC Argeș. Durerea mare e că lucrurile erau la îndemână. Noi trebuie să ne rezolvăm problemele, să nu ne uităm la alții. Ideea e că trebuie să pregătim meciul de la Pitești la victorie, măcar din orgoliu. Băieții sunt afectați și trebuie să reacționăm. Am avertizat de acum câteva zile că Rapidul are calitate, forță.

Am reușit în mare parte să îi blocăm, să le stopăm jocul combinativ. Trebuie să învățăm din greșeli. Sper ca cei care vor juca la Pitești să aibă atitudine, determinare și motivație. Indiferent de ce vor face celelalte echipe, a mai spus antrenorul, la microfonul celor de la Digi Sport.

Facebook Comments