Balint are fundașii numărați pentru meciul cu FCSB! Patru dintre ei absentează duminică

by Sorin Haut

După Romario Benzar, accidentat, UTA l-a pierdut la Cluj și pe Vukcevic, muntenegreanul ieșind grav accidentat după intrarea lui Maglica. De altfel, Vukcevic era și suspendat la meciul cu FCSB pentru cumul de cartonașe galbene. În afara celor doi, UTA îi va avea absenți și pe fundașii centrali Chindriș și Hoxhallari, și ei avertizați în Gruia și suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. În aceste condiții, Laszlo Balint va trebui să improvizeze la partida de duminică seară, ora 21. Cele mai mari probleme sunt pe banda dreaptă a defensivei, acolo unde ambii jucători de pe acest post sunt accidentați. Aly Abeid poate fi trecut fundaș dreapta, iar atunci Mihai Dobrescu va juca în banda stângă, sau dacă Abeid va fi păstrat în stânga, putem să îl vedem pe Albert Stahl fundaș dreapta, improvizație totuși destul de riscantă.

Stahl, improvizația surpriză?! Se reface tandemul Benga-Erico

În centrul apărării se reface tandemul Erico – Benga, în fapt singurii fundași centrali apți cel puțin până astăzi. Idriz Batha, care a mai jucat acolo în meciul cu Sepsi ar putea fi o soluție, dar doar în caz extrem, adică dacă vreunul din cei doi se accidentează. Așadar, apărarea arădeană va avea viață grea în fața valoroșilor jucători de atac ai FCSB-ului. De asemenea, după intervenția din finalul meciului de ieri, incert este și atacantul muntenegrean Stefan Milosevic, dar în cazul său există soluții de înlocuire, favorit Postolachi.

Pășcălău a debutat în Superligă la 17 ani! Kucher, la primul meci

La UTA a debutat joi și portarul ucrainean Danylo Kucher dar și juniorul Patrick Pășcălău. După Fabiano Duarte Cibi și Rareș Pop, UTA a mai debutat în Superligă un fotbalist născut în anul 2005. Pășcălău, atacant de 17 ani, a fost implicat în faza la care Milosevic a cerut penalty după contactul cu portarul Sava, Kolinger suflându-i mingea în momentul în care se pregătea să reia spre poartă. Partida dintre UTA și FCSB va avea loc duminică seara, începând cu ora 21:00.

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate