Bahmu și Prigoană, din nou în instanță

by Dana B.

Prezentatoarea de televiziune se luptă iarăși în instanță cu cel care i-a fost soț și cu care a avut numeroase scandaluri de-a lungul anilor, omul de afaceri Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu, care are numeroase operații estetice, a fost căsătorită de mai multe ori cu omul de afaceri Silviu Prigoană. Din mariajul lor au rezultat doi băieți, Eduard și Maximus.

De-a lungul anilor, cei doi au fost protagoniștii unor scandaluri monstruoase și și-au spălat de nenumărate ori rufele în public.

Acum, cei doi au ajuns din nou în fața instanței, după cum a dezvăluit chiar vedeta de televiziune. Adriana Bahmuțeanu se judecă pentru cei doi copiii ai lor. Au divergențe legate de școlarizarea băieților.

„Ziua cea mai lungă….am ajuns la Curtea de Apel la 8.30 și ne-am judecat la 17.30… Dar, după cum știți, pentru copiii mei merg până în pânzele albe!!!! Mulțumesc doamnei avocat pentru răbdare și profesionalism! Ca să vă explic, fostul meu soț insistă în continuare că micuții mei să studieze la o școală privată, fără să le spună judecătorilor cine plătește și cine își asumă responsabilitatea mutării copiilor la… a treia școală din viața lor!

Mie una, îmi place școala de stat, mai ales că suntem la una de top din București și rezultatele se văd!!! Am mai stat o zi prin tribunale, sper cu folos! Va dau vineri (n.r. azi, 15 septembrie) detaliile acestei povești”, a explicat Adriana Bahmuțeanu.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments