Avril Lavigne, declarată ”cea mai periculoasă celebritate”

by Dana B.

Companiile dezvoltatoare de antiviruși au anunțat că Avril Lavigne este ”cea mai periculoasă celebritate” în mediul online anul acesta, scrie CNN.

Avril Lavigne este acum cea mai periculoasă celebritate când vine vorba de căutările online, potrivit companiei McAfee. Raportul prezintă celebrități care generează cele mai riscante rezultate de căutare  și care i-ar putea expune pe fanii lor la site-uri web rău intenționate.

„Criminalii cibernetici continuă să folosească fascinația consumatorilor pentru celebrități și să-i conducă pe utilizatori pe site-uri care pot fi folosite pentru a instala programe malware, sau care pot fura informații personale și chiar parole”, transmite McAfee.

Studiul, realizat de McAfee pentru al 11-lea an consecutiv, evidențiază pericolul la care sunt supuși utilizatorii de internet atunci când caută conținut concentrat pe celebrități.

Lavigne s-a retras de pe scenă în 2014, când a anunțat că suferă de boala Lyme. Dar anul acesta în august a anunțat că a revenit în studio și lucrează la un album nou. Căutarea muzicii lui Lavigne a contribuit la creșterea nivelului ei de amenințare.

În prezent, potrivit McAfee, căutarea pentru „Avril Lavigne free mp3” are ca rezultat o șansă de 22% de a întâlni un site rău intenționat.

Lavigne este prima cântăreață ajunge pe locul 1se încadrează în categoria nr. 1 și a înlocuit-o pe Amy Schumer, care a fost în fruntea listei de anul trecut. Pe locul doi, anul acesta s-a clasat Bruno Mars.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments