Autoturism dat în urmărire de autoritățile din Germania, descoperit în PTF Nădlac II

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care a încercat să iasă din ţară cu un autoturism marca Nissan Qashqai, estimat la valoarea de aproximativ 10.000 de euro, căutat de autorităţile din Germania.
În data de 26.03.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 45 de ani, la volanul unui autoturism marca Nissan Qashqai, înmatriculat în Germania.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.
Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 10.000 de euro) a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Facebook Comments