Autoturism dat în urmărire de autoritățile din Danemarca, descoperit în PTF Nădlac II

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care a încercat să iasă din ţară cu un autoturism marca Audi A6, estimat la valoarea de aproximativ 17.000 de euro, căutat de autorităţile din Danemarca.
În data de 06.07.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un bărbat, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în România.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Danemarca.
Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 17.000 de euro) a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Facebook Comments