Autoturism căutat de autorităţile din Polonia, descoperit la P.T.F. Nădlac 

by Cristian Dobre

Știri Arad. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac -Nagylak au descoperit un autoturism marca VW, în valoare de 12.500 de Euro, căutat de autorităţile din Polonia.

În data de 20.02.2019, în jurul orei 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român S.D., în vârstă de 44 de ani, conducând autoturismul marca VW, model Jetta, înmatriculat în Polonia.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat pe lângă documentul de identitate și documentele autoturismului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun căutat pentru folosirea ca probe în cadrul procedurilor penale“, alertă introdusă de autorităţile din Polonia.

Faţă de cele constatate, persoana a declarat că a primit autoturismul de la persoana care a contractat finanţarea pentru autoturism, cu scopul de a transporta maşina în Polonia şi a o preda firmei de leasing.

Autoturismul în valoare de 12.500 de Euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire cu privire la proprietarul autoturismului, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Facebook Comments