Autoturism căutat de autorităţile din Bulgaria, descoperit de poliţiştii de frontieră arădeni

by Cristian Dobre

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota au descoperit un autoturism marca Audi, în valoare de 6.200 de euro, căutat de autorităţile din Bulgaria.

În data de 18.08.2020, în jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanapalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român B.N., în vârstă de 32 de ani, conducând autoturismul  marca Audi, model A8, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat şi documentele autoturismului. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Bulgaria.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut autoturismul în cauză în urma unui schimb de autoturisme, cu o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaşte, menţionând că nu a cunoscut faptul că autoturismul era căutat de autorităţi.

Autoturismul în valoare de 6.200 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

Facebook Comments