Autopsia în cazul cântăreței Whitney Houston, publică la opt ani de la moartea vedetei

by Cristian Dobre
Autopsia în cazul cântăreței Whitney Houston a devenit publică la opt ani de la moartea vedetei și conține detalii șocante, potrivit msn.com.
Interpreta piesei ”I Will Always Love You” a murit în 11 februarie 2012, iar cauza decesului a fost „înec accidental” pe fondul afecțiunilor cardiace și al consumului de cocaină.
Raportul autopsiei, ajuns în presă la 8 ani de la moartea artistei, arată că aceasta își pierduse 11 dinți și nu mai avea aproape deloc sprâncene. De asemenea, potrivit aceluiași raport, afecțiunile cardiace de care suferea erau extrem de grave, una dintre artere fiind blocată în proporție de 60%.
Cântăreața petrecuse mai multe zile în Los Angeles și se pregătea să meargă la o petrecere cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy, fiind cazată la Hotelul The Beverly Hilton. Ea a intrat în cadă pentru a face baie și i-a spus asistentului său că simte o durere în gât. A fost găsită moartă în apă, cu arsuri grave pe spate și cu pielea desprinsă pe picioare. În momentul în care a fost descoperită, apa din cadă ar fi avut 60 de grade. Pe brațul stâng se putea distinge o înțepătură și se vedeau cicatricele rămase după operația de implanturi mamare.
Whitney Huston avea 48 de ani.
Interpreta a vândut cele şapte albume de studio lansate în aproximativ 200 de milioane de copii în întreaga lume şi a avut şapte hituri consecutive pe primul loc în Billboard Hot 100, un record pe care îl împarte cu Madonna. Între premiile obţinute de artistă se numără şase Grammy, două Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.
Artista a jucat şi în câteva filme – „The Bodyguard” (1992), „Waiting To Exhale” (1995), „The Preacher’s Wife” (1996) şi „Cinderella” (1997).
Dincolo de cariera de succes şi de căsnicia turbulentă cu rapperul Bobby Brown, Whitney Houston s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri.
Fiica artistei, Bobbi Kristina Brown, a murit în 2015, la vârsta de 22 de ani, în condiţii similare cu cele în care a decedat mama ei. Ea a fost găsită în stare de inconştienţă, fără să reacţioneze la stimulii externi, în cada din reşedinţa ei din Atlanta, în ianuarie 2015. Bobbi Kristina Brown a murit înecată, pe fondul consumului de droguri şi alcool. Bobbi Kristina Brown a fost înmormântată lângă mama ei, pe 3 august 2015, într-un cimitir din statul american New Jersey.
Sursa: hotnews.ro
Facebook Comments