Autocolante cu Bibarț, lipite pe oglinzile mașinilor. Schimbarea e aproape, disperarea e tot mai mare

by Adrian Pavel

În această dimineață autocolante cu Bibarț și PNL au fost lipite pe oglinzile mașinilor, într-o încercare disperată să mai câștige câteva voturi. Schimbarea e mai aproape ca niciodată, iar liberalii au recurs în ultimele săptămâni la tot felul de gesturi disperate, cum a fost campania în școli sau folosirea clubului UTA în scop politic. Așa că nu ne mai mirăm de această manevră.

Bineînțeles, în cel mai securist mod posibil (probabil sunt consigliați de finul lui Bibarț), liberalii neagă că ei au lipit aceste autocolante și au sesizat poliția. Asta după ce mai mulţi oameni au sunat la PNL pentru a se plânge și liberalii și-au dat seama, probabil, că gestul îi enervează pe cetățeni și nu le aduce niciun vot.
„La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 9, poliţiştii arădeni au fost sesizaţi despre faptul că, pe o stradă din municipiu, pe oglinzile mai multor maşini, au fost lipite autocolante cu fotografiile a doi candidaţi. În prezent, se fac verificări cu privire la aspectele sesizate şi luarea măsurilor legale”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Claudia Iuga.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate