Au trecut alegerile! Barurile și restaurantele se închid în mai multe localități din județul Arad

by Florian Popa

Restaurantele de interior și barurile din șapte localități din județul Arad se închid din nou, timp de o săptămână, din cauza creșterii alarmante a numărului de infecții cu COVID-19.

Măsura va intra în vigoare miercuri, 30 septembrie, și expiră în data de 6 octombrie. Localitățiile vizate sunt Lipova, Almaș, Cărand, Livada, Seleuș, Vinga și Zimandu Nou. În cele șapte localități din județul Arad, incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori.

În aceste condiții, s-a decis suspendarea  activității cu publicul, pe o durată de 7 zile a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor.

Iată mai jos hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Arad:

Art. 1. Având în vedere incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile din localitățile județului Arad unde a fost depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori, se dispune suspendarea activității cu publicul, pe o durată de 7 zile (începând cu data de 30.09.2020 și până la data de 06.10.2020 orele 2400), a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, din următoarele localități: Lipova, Almaș, Cărand, Livada, Seleuș, Vinga și Zimandu Nou.

Art. 2. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al Judeţului Arad va transmite prezenta hotărâre membrilor C.J.S.U. Arad, instituțiilor și autorităților publice cu responsabilități în această materie, precum și unităților administrativ-teritoriale prevăzute la art.1.

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate