Au început lucrările la noua sală de sport din Felnac

by Andreea Radu

Compania Națională de Investiții a demarat lucrările la noua sală de sport din comuna Felnac, un proiect depus de actuala administrație condusă de Ioan Malița, finanțarea fiind asigurată de guvern. Sala de sport va dispune de o tribună cu 180 locuri, vestiare pentru sportivi și grupuri sanitare pentru public. Sala de sport va permite practicarea mai multor discipline sportive, existând marcaje cu distanțele de siguranță aferente, care permit practicarea de sporturi precum fotbal, baschet, tenis sau volei.

Totodată, sala va putea fi folosită și pentru activități non-sportive de genul celor culturale sau recreative (serbări, prelegeri, expoziții).

Sala de sport este realizată în cadrul subprogramului „Săli de sport cu tribună de 180 de locuri”, realizat în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social derulat de Compania Națională de Investiții.

„Suntem încântați să vă anunțăm faptul că a început construirea obiectivului „Sală de sport cu tribună 180 de locuri, Comuna Felnac, Județul Arad”. Banii pentru demararea acestui proiect provin de la Compania Nationala de Investiții. Câștigarea acestui proiect și începerea lucrărilor atât de devreme dovedește încă o dată faptul că la Felnac avem parte de o administrație eficientă, performantă și dedicată cetățenilor!

Așa cum am mai spus, anul 2023 se anunță mult mai bun din punctul de vedere al proiectelor. După cum se știe, noi avem pregătite o serie de proiecte, pe care le-am depus pe diferite programe naționale, derulate prin Ministerul Dezvoltării, fie la CNI, fie pe Anghel Saligny. Sala de sport este prima lucrare demarată în acest an și cu siguranță vor urma și altele“, spune primarul Ioan Malița.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate