Au început înscrierile la “Cupa Transport-AR”

by Dana B.

Cupa Transport-Ar este un concurs automobilistic de îndemânare organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, sub cupola expoziției Transport-Ar, cel mai mare eveniment din vestul țării dedicat transporturilor.

Competiția va avea loc în ultima zi a evenimentului, în data de 11 iunie, între orele 8-18. Programul include două manșe și două demonstrații de drift. Vor fi întocmite clasamente pe următoarele clase: A1, A2, R1, R2, R3 și pe echipe. Inscrierile se încheie cu două zile înaintea desfășurării concursului, respectiv 8 iunie 2017. La capitolul participanți, sunt admiși în competiție concurenți amatori și piloți licențiați, posesori ai permisului de conducere categoria B valid și cu minim un an vechime.

Cu o tradiție de peste douăzeci de ani, Transport-Ar este locul ideal pentru lansarea de noi produse și servicii și oferă vizitatorilor posibilitatea de a vedea ultimele tendințe în domeniu pentru că reunește mărci de renume. Ca în fiecare an, la târgul Transport-AR vor fi prezenți expozanți ai: dealerilor sau producătorilor de mașini și accesorii pentru transporturi, dealerilor de accesorii și piese auto, școli de pregătire și perfecționare auto, servicii conexe, tuning, accesorii auto și cei mai importanți dealeri auto din regiune.

Cupa Transport-Ar se desfășoară în conformitate cu Codul Sportiv Internațional FIA, Regulamentul Campionatului de PRomo Rally, Regulamentul pentru Organizatorii de competiții, Regulamentul Particular al organizatorului.

Pentru informații detaliate referitoare la condițiile și taxele necesare pentru admiterea în competiție, vă rugăm să contactați Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, email: ccia@ccia-arad.ro sau pe contul de facebook al CCIA și al expoziției Transport-Ar.

Facebook Comments