AU FOST SUTE DE PERSOANE LA SEDINTA PP-DD ARAD

by webeditor

Peste 600 de membri ai PP-DD Arad au luat parte la şedinţa organizaţiei municipale care a avut loc vineri seara la Filarmonică. La acest eveniment a luat parte şi Simona Man, preşedinta partidului care a declarat că este prezentă la Arad, în primul rând în calitate de femeie. „Sunt prezentă la Arad în primul rând în calitate de femeie şi acest simbol doresc să-l reprezint. Nu trebuie uitat faptul că suntem singurul partid din România condus de o femeie. Vreau să aduc în atenţia publicului femeia. Îmi doresc ca aici, la Arad, să fie startul acestei lupte pentru a îmbunătăţii condiţia femeilor din România”, a declarat Simona Man.

Viceprimarul Cătălin Ţiţirigă a declarat că evenimentul are o dublă semnificaţie: una politică şi una dată de Ziua Internaţională a Femeii. „Şedinţa de astăzi a avut un dublu scop. Pe de o parte, am discutat despre pregătirea alegerilor europarlamentare, despre faptul că trebuie adunate semnături pentru a fi depuse la Biroul Electoral. În ceea ce priveşte organizaţia pe care o conduc şi care cred că este cea mai puternică din ţară – aceasta va aduna peste opt mii de semnături. Le vom strânge de la membrii noştri care depăşesc acest număr şi mă refer aici la membrii din municipiu care au adeziune şi sunt activi. Pe de altă parte, având în vedere că mâine este 8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, am ţinut să profit de întâlnirea de astăzi pentru a le sărbători aşa cum se cuvine pe reprezentantele sexului frumos”, a declarat Cătălin Ţiţirigă, preşedintele Organizaţiei Municipale a PP-DD Arad.

Preşedintele filialei arădene a PP-DD Remus Guţu a declarat că le doreşte tuturor femeilor un călduros „La Mulţi Ani” şi că este convind de implicarea acestora în luptele politice care vor urma în cursul acestui an.

Facebook Comments