Au fost desemnaţi primii câştigători ai concursului UTA 75

by Sorin Haut

S-a încheiat prima etapă a concursului pe care clubul UTA îl organizează în an aniversar împreună cu prietenii și partenerii de la Pizza 5 Colțuri.

„Reluăm primul set de întrebări, oferind și răspunsurile corecte:

1. Cine a marcat primul gol oficial pe stadionul UTA-ei și în ce meci?
Răspuns: Iosif Petschovsky, în meciul ITA – Ciocanul București 1-0, disputat pe 1 septembrie 1946.
2. Care dintre fotbalistii din trecutul UTA-ei a realizat cea mai importantă performanță la nivel de echipă națională?
Răspuns: Gyula Lorant, a fost vicecampion mondial cu Ungaria în 1954, la Campionatul Mondial din Elveția. În palmaresul său stă și un titlu de campion olimpic, obținut cu doi ani mai devreme.
3. Cine este fotbalistul care a jucat pentru două echipe naționale, dar la UTA a evoluat într-un singur meci oficial?
Răspuns: Kostas Choumis, cunoscut la noi sub numele Constantin Humis. A jucat pentru reprezentativele Greciei și României.

Zece răspunsuri corecte au sosit pe adresa media@uta-arad.ro,  până vineri, 28 februarie, ora 20:00. Ele au venit de la Giuliano Junc, Bogdan Seculici, Zoltan Tranculov, Florin Sabău, Dan Sabău, Bogdan Cioara, Walter Roth, Marius Ugron, Marcel Jurjuț și Stelian Opincariu.

Toți cei care au răspuns corect au primit o surpriză din partea organizatorilor, iar câștigătorul primul marelui premiu, în urma tragerii la sorți, se numește Stelian Opincariu. Dintre cei menționați, unii nu au putut fi prezenți la meci, așa că îi așteptăm, începând de luni, la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr. 20, pentru a-și ridica premiul cuvenit.

Etapa a doua a concursului se desfășoară în săptămâna meciului cu Universitatea Cluj. Vă mulțumim tuturor pentru implicare!”, se menţionează pe site-ul clubului UTA.

uta-arad.ro

Facebook Comments