Trei sporturi reactivate începând de astăzi, la CSM Arad!

by Rusu Flavius

Printre sporturile individuale în aer liber care se reiau începând cu 15 mai se numără şi atletismul, cu probele de alergări şi aruncări. Aşadar, primii sportivi de la CSM Arad ce revin la antrenamente sunt atleţii aruncători, cum ar fi Denis Both sau Andrei Severin, ambii specializaţi pe proba de suliţă. De astăzi, atleţii ar trebui să aibă undă verde pe stadionul Gloria, care se redeschide pentru sportivii profesionişti, dar şi pentru cei amatori.

Printre secţiile CSM-ului care se reactivează din 15 mai se mai numără tirul sportiv, dar doar în proba de talere, cu arădeanca Briana Vărcuş printre sportivi, în vreme ce kaiacul coordonat de Alexandru Stoian are şi el undă verde, dar doar pentru anumite probe individuale, printre care cea de sprint.

În rest, celelalte sporturi rămân în “stand-by” şi se pregătesc pentru o revenire etapizată în pregătire. Aşadar, nataţia, tenisul de masă, gimnasticile sau judoul mai aşteaptă, data de 1 iunie fiind o altă „bornă” de restart posibilă pentru unele dintre ele.

Facebook Comments