Atenție, șoferi! Transport agabaritic pe autostrada din Arad

by Dana B.

Circulaţia rutieră în zona de vest a ţării ar putea fi îngreunată în perioada următoare din cauza unui transport agabaritic care va circula pe relaţia Nădlac – Hunedoara.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri anunţă că în perioada 18.10.2018 – 22.10.2018 se va efectua un transport cu depășiri pe ruta: Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac – Autostrada A1 – Margina – DN 68A – Săcămaș – DN 7 – Deva – DJ 687 – Hunedoara. Lățimea maximă a vehiculului este de 3.85 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

În conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și paginile de Facebook și Twitter ale companiei.

 

Sursa: pressalert.ro

Facebook Comments