Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe centura Devei, pe sensul de mers spre Arad

by Andreea Radu

Traficul rutier de pe DN 7, pe centura municipiului Deva, va fi restricţionat pe o bandă de circulaţie, pe sensul de mers Bucureşti – Arad, în perioada 9 – 15 iulie, din cauza unor lucrări efectuate de o firmă care se ocupă de modernizarea tronsonului de cale ferată de mare viteză Frontieră-Curtici-Simeria, conform agerpres.ro.

„Restricţia de circulaţie se aplică începând de marţi, 9 iulie, până luni, 15 iulie 2019. Traficul rutier pe prima bandă de circulaţie va fi închis zilnic, în intervalul menţionat, între orele 7,00 – 19,00”, a informat luni Primăria Deva.

Astfel, autoturismele care vor trece pe DN7 Calea Zarandului din Deva – cunoscută şi ca şoseaua de centură a municipiului, vor circula doar pe prima bandă la podeţul de la trecerea de nivel peste calea ferată din apropierea staţiei de epurare a oraşului, pe un tronson de circa 600 de metri.

Zona este una aglomerată deoarece la câteva sute de metri se află intersecţia care preia traficul auto spre nodul rutier de la Şoimuş al autostrăzii A1 Deva – Sibiu.

Facebook Comments