Atelier de fotografie pentru copii, în Parcul Europa

by Adrian Topor
Please follow and like us:

”După ce în zilele de 23, 24 și 25 iulie am participat la un atelier de fotografie pentru copii în Parcul Copiilor împreună cu Dna. Maria Truța și câțiva voluntari străini, săptămâna viitoare, pe 31 iulie și 1 august, ora 17, vom repeta atelierul în Parcul Europa.

Evenimentul este în colaborare cu Biblioteca Județeană A.D. Xenopol Arad. Participarea este gratuită.

În altă ordine de idei au mai rămas câteva locuri! Pentru grupa următoare, încă se pot face înscrieri pentru cursul de specializare în meseria de fotograf. Cursul este autorizat și acreditat de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională de Formare Profesională și este organizat de peste 8 ani de Asociația Foto Club Arad. Absolvenții vor obține o diplomă recunoscută în România și în Uniunea Europeană.

Pe lângă acest curs asociația noastră mai organizează cursuri de inițiere în fotografie pentru adulți, un cerc foto gratuit pentru elevi de gimnaziu și liceu, dar și alte cursuri diverse în domeniul fotografiei.

În funcție de numărul doritorilor următoarele serii de cursuri de inițiere, respectiv de specializare, vor debuta la începutul lunii septembrie 2019.”, a transmis Mircea Octavian Boran Art. AAFR, Preşedintele Asociaţiei Foto Club Arad – fondat 1968.

Facebook Comments