Așteptarea la semafor i-a schimbat total viața Mirelei Vaida

by Dana B.

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie în cel mai atipic mod. Gestul celui care avea să-i devină soț a șocat-o.

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida este căsătorită de ani buni cu Alexandru, un bărbat cu care se înțelege perfect. Mirela Vaida și partenerul ei de viață au doi copii, Carla și Vladimir.

Soțul Mirelei Vaida iese foarte rar în public, preferând să-și lase soție sa fie în lumina reflectoarelor. Un detaliu mai puțin cunoscut despre Mirela Vaida și soțul ei este cum a fost cerută prezentatoarea de televiziune în căsătorie.

“Eram la semafor, când, deodată, l-am auzit: “Uite cum trece viaţa asta, cum stăm la semafoare, cât timp pierdem, nu vrei să te măriţi cu mine?” M-am blocat, îţi dai seama. L-am întrebat dacă îşi dă seama în ce se bagă. Până acasă am făcut şi lista de invitaţi.Cu inelul e şi mai amuzant. Eram în apartamentul nostru, unul foarte mic, de 35 metri pătraţi. Aveam uscătorul de rufe, cu bradul în mijlocul camerei. A luat uscătorul, l-a dat la o parte şi, printre crengile de brad, s-a aşezat în genunchi şi m-a cerut de nevastă”, a declarat Mirela Boureanu Vaida într-o emisiunea de televiziune.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments