ASTA DA BOMBA! IULIA ALBU S-A IMPACAT CU FOSTUL SOT! INTRA SA AFLI DETALII!

by Sida Voicu
Iulia si Mihai Albu au divortat in urma cu un an, dupa 8 ani de casnicie. Dupa separare, cei doi si-au mai dat o sansa, insa nu a durat mult relatia. S-au impacat si s-au despartit de atatea ori incat nici ei nu mai stiu. Dupa ultima despartire, Iulia Albu a fost surprinsa alaturi de afaceristul Constantin Hagivreta.
Desi presa ii dadea “cel mai nou cuplu din showbiz”, lucrurile par ca nu sunt chiar asa. Cei doi, Iulia si Constantin, ambii divortati, au fost surprinsi impreuna, insa nu in ipostaze tandre. Mai mult, nici fashion editorul, nici omul de afaceri nu au confirmat vreodata ca formeaza un cuplu. Invitata in emisiunea “WOWbiz” de la Kanal D, Iulia Albu a avut numai cuvinte de lauda in ceea ce-l priveste pe Constantin Hagivreta. „Arata bine, e sarmant, e inteligent, orice femeie se poate simti atrasa de el. Avem o relatie de prietenie care poate evolua si in altceva, daca ne dorim amandoi”, sustinea prezentatoarea rubricii “Verdict Iulia Albu”.

Hagivreta a marturisit si el ca nu este iubitul Iuliei Albu: “Suntem amici! Ne cunoastem de o luna. Nu e adevarat ca suntem impreuna! Doi oameni nu divorteaza de bine. Daca s-au separat inseamna ca ceva nu merge. Iulia Albu nu a divortat pentru mine. A divortat pentru ca Mihai Albu nu a stiut sa ii ofere ce are ea nevoie. Am discutat despre divortul ei, am intrebat-o, stiu ca e o situatie dificila. Mikaela e un copil superb”, a declarat Constantin Hagivreta la “WOWbiz”.

 

Sursa: http://www.wowbiz.ro/asta-da-bomba-iulia-albu-s-a-impacat-cu-fostul-sot-intra-sa-afli-detalii-afaceristul-constantin-hagivreta-iese-din-schema_89268.html

La scurt timp dupa aceste declaratii, o informatie bomba avea sa aduca in actualitate din nou cuplul Iulia-Mihai. “Iulia Albu s-a impacat cu Mihai. Probabil se iubesc, altfel nu-mi explic. Au divortat, s-au impacat, s-au despartit, iar s-au impacat, asadar cred ca singurul motiv pentru care fac asta este ca se iubesc. Afaceristul nu a fost iubitul Iuliei, daca iesi cu cineva la cafea, nu inseamna ca deja te-ai cuplat. De cand a divortat de Mihai, Iulia nu a fost surprinsa in ipostaze tandre alaturi de niciun barbat… Stiu ca s-au impacat si ca totul este roz acum”, ne-au declarat surse din anturajul celor doi.

Contactata telefonic, Iulia Albu nu a infirmat ca s-a impacat cu fostul sot, insa nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect, motivand ca este la un examen.

Iulia este studenta in anul II, la UNARTE, iar in aceasta perioada are sesiune.

Facebook Comments