Asemănarea izbitoare dintre Audrey Hepburn și nepoata ei

by Cristian Dobre

Audrey Hepburn a fost cu siguranță una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe de la Hollywood. Ba mai mult, fascinanta actriță este considerată și, în prezent, cea mai frumoasă femeie din toate timpurile, fiind un simbol al eleganței,  iar nepoata ei se pare că a moștenit-o. Are 25 de ani și îi seamănă leit.

De la nașterea legendarei Audrey Hepburn s-au împlinit pe 4 mai, 90 de ani, însă aceasta s-a stins din viață la doar  64 de ani, în 1993,  în urma unui cancer abdominal. Frumusețea și eleganța ei nu au fost uitate  și stilul ei continuă să aibă succes în rândul femeilor şi în ziua de azi. Imaginea actriţei care a fascinat Hollywood-ul și generații întregi este folosită și în prezent în campanii publicitare și rămâne un idol pentru toate femeile.

Nepoata lui Audrey Hepburn este fotomodel

 

Emma Ferrer seamănă foarte bine cu bunica ei

Mai mult, oamenii rămân muți de uimire când o văd pe nepoata starului din „Mic dejun la Tiffany’, Emma Ferrer. Tânăra are 25 de ani și s-a născut la un an și jumătate după moartea bunicii ei, Audrey Hepburn, și seamănă leit cu marea actriță, mulți fiind de părere că este copia perfectă a starului hollywoodian. Emma i-a moștenit până și zâmbetul fermecător și genele lungi și întoarse.  Potrivit lui Sean, fiul cel mare al lui Audrey Hepburn, fiica sa îi calcă pe urme mamei sale, singura diferență fiind faptul că  Emma are mai multă încredere în ea decât avea rușinoasa și emotiva ei bunică.  Cele două au foarte multe lucruri în comun. Au studiat amândouă baletul și au un talent comic extraordinar. Cu toate acestea, Emma nu se grăbește să devină actriță, ci deocamdată își dorește să fie doar model. În plus, ea pictează foarte frumos, fiind absolventă a Academiei de arte din Florența.

 

Emma i-a adus un tribut bunicii sale și a realizat, în urmă cu ceva timp,  un pictorial pentru revista Harpers Bazaar, în care a pozat în ipostaze celebre ale lui Audrey Hepburn, asemănarea dintre ele fiind incredibil de evidentă. Fotografiile au fost realizate de Michael Avedon, nepotul celebrului fotograf de modă Richard Avedon, cu care Hepburn a avut o relație legendară.

Nepoata lui Audrey Hepburn are în garderobă haine ce i-au apariținut celebrei actrițe
Nepoata lui Audrey Hepburn e implicată în activități caritabile

„Îmi aduc aminte că am văzut o poză cu ea sărind pe o trambulină- cred că am văzut fotografia înainte să aflu că ea a fost faimoasă. Dar știu că pentru mine arăta ca o prietenă pe care mi-aș fi dorit să o am…Ca și copil, eu nu o percepeam ca pe Audrey Hepburn, actrița. Pentru mine, ea era familia’, a declarat Emma pentru Harpers Bazaar.

Tânăra artistă a dezvăluit că are și câteva obiecte vestimentare care i-au aparținut bunicii ei și pe care le poartă cu plăcere.  „Acum îmi vin în cap puloverele ei cu guler din cașmir, pe care le ador și le port tot timpul iarnă și un ursuleț alb vechi de pluș’, a mărturisit Emma.

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments