Ascunși în automarfare cu intenția de a trece ilegal în Ungaria

by Adrian Pavel

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad au depistat opt cetăţeni străini, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria ascunşi în două automarfare.

În data de 12.04.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de doi cetăţeni turci. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, polistiren și profile metalice pentru societăţi din Germania și Franța.

Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă, au fost descoperiţi, ascunși printre marfa transportată, opt cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Afganistan, Pakistan și Maroc, cu vârste cuprinse între 16 şi 39 de ani, solicitanți de azil în România.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments