Artista Silvana Rîciu a devenit mamă

by Cristian Dobre

Silvana Rîciu este cea mai fericită femeie și asta pentru că a născut în urmă cu câteva minute o minunăție de fetiță. Artista a devenit mamă pentru a treia oară.

Ziua de joi, 24 septembrie, este una dintre cele mai fericite zile pentru interpreta de muzică populară, Silvana Rîciu.

Artista a adus pe lume în urmă cu câteva minute cel de-al treilea copil al său, devenind acum mamă de două fete și un băiat.

Dis de dimineață, interpreta de muzică populară și-a făcut băgăjelul și a dat fuga la spital, căci, chiar de ziua primei sale fiice, a venit pe lume și mezina familiei.

,,Am foarte multe emoții. Aseara am și plâns pentru că mi-e frică. Astăzi vine pe lume bebelina, când este și ziua Andradei. Sănătoasă să fie, în rest nu contează”, a spus Silvana Rîciu, la primele ore ale dimineții, în cadrul unei emisiuni,,

Silvana Rîciu a născut o fetiță

Ei bine, dacă mama a avut emoții, nici tatăl nu s-a lăsat mai prejos, căci cu zâmbetul până la urechi a mărturisit că abia așteaptă să își cunoască copilul.

”Aștept acest moment de 9 luni, probabil o să plâng de fericire, pentru că voi fi foarte emoționat”, a spus soțul vedetei.

Ei bine, după ore întregi de emoții și frământări, iată că în urmă cu câteva clipe a venit pe lume și Anastasia Maria, fetița celor doi, care a cântărit 3 kilograme și 600 de grame.

”Astăzi plâng de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria”, a scris Silvana Rîciu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments