Arșinel a vorbit despre starea de sănătate a soției sale. ”Nu poate să-şi mişte decât mâna dreaptă”

by Cristian Dobre

Renumitul actor Alexandru Arșinel a vorbit despre starea de sănătate a soției sale. În ultima perioadă de timp, acesta nu s-a simțit prea bine.
Alexandru Arșinel este căsătorit de foarte mulți ani cu Marilena, femeia cu care are doi băieți: Bogdan și Alexandru. De ceva vreme, partenera de viață a actorului are probleme de sănătate și a ajuns să nu poată merge fără ajutor. În toamna lui 2016 soţia lui, Marilena, a căzut pe scări şi a rămas imobilizată într-un scaun cu rotile.
„Am muncit 60 de ani în teatru, aşa că merg mai departe cu sau fără voia mea. Trebuie să muncesc ca să îmi întreţin puţin dorinţa de viaţă şi să-mi reîncarc bateriile cu ajutorul spectatorilor care mă ţin în formă şi vor mereu să mă vadă în spectacole de umor. Lucrurile astea la un loc îţi dau curaj de a merge mai departe. Soţia mea e perfect conştientă, dar nu poate să-şi mişte decât mâna dreaptă. Eu sunt bine, ceea ce le urez tuturor. Îmi place să fiu activ şi mă bucur de ceea ce fac„, a declarat Alexandru Arșinel.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments