Arsenal Tula, cel mai tare adversar al UTA-ei în Antalya

by Rusu Flavius
Please follow and like us:

Vacanţa se apropie de sfârşit la UTA, liderul Ligii a II-a urmând să reia antrenamentele marți, 14 ianuarie. Programul pregătirii de iarnă a fost stabilit în detaliu şi cuprinde două etape, una pe plan local până la finele acestei luni și, apoi, cea destinată cantonamentului din Antalya, unde utiştii vor beneficia de condiţii şi terenuri bune. Totul pentru a prepara cât mai bine stagiunea de primăvară, una la finalul căreia suporterii arădeni îşi doresc mult dorita promovare în Liga 1.

În program sunt incluse și șapte meciuri amicale, trei pe arena „Motorul”, cu UTA II (pe 18 ianuarie), Progresul Pecica (25 ianuarie) și Crișul Chișineu Criș (pe 31 ianuarie) și alte patru în Turcia. Delegația „Bătrânei Doamne” va ajunge la Belek pe 2 februarie, iar cele 13 zile de stagiu centralizat vor fi presărate și cu teste în compania unor echipe străine.

UTA va juca, pe rând, miercuri, 5 februarie, cu prim divizionara luxemburgheză Racing, locul 9 în campionat, pe 8 februarie cu FC Yenisey Krasnoyarsk, locul 17 în eșalonul secund din Rusia, în 12 februarie cu Arsenal Tula, formație din prima ligă rusească, aflată pe locul 6 în clasament, pentru ca ultimul test să fie susţinut în compania formației Under 21  de la Vorskla Poltava, fruntaşă în campionatul de tineret a Ucrainei.

După repatrierea din Turcia, UTA va intra în linie dreaptă pentru pregătirea primului meci oficial al anului – 22 februarie, de la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda, echipă neînvinsă până acum pe teren propriu!

Facebook Comments