Ariana Grande, ținta ironiilor după ce și-a tatuat greșit un mesaj

by Cristian Dobre

Cântăreața americană Ariana Grande a ajuns ținta ironiilor după ce și-a tatuat pe mână un mesaj greșit.  Ariana Grande și-a făcut un tatuaj cu caractere japoneze pe una dintre mâini.
Artista, în vârstă de 25 de ani, a intenționat să-ți tatiuate în palmă traducerea în limba japoneză a celei mai recente melodii ale sale, „7 Rings” (n.r. 7 inele). Însă ce a ieșit este total greșit, iar internauții au fost cei care i-au atras imediat atenția după ce au văzut imaginea cu tatuajul Arianei Grande.

Ulterior, cântăreața a șters fotografia cu tatuajul de pe internet. Mesajul în limba japoneză de pe mâna Arianei Grande a fost scris greșit, astfel că semnificația acestuia nu este „7 inele”, ci face referire la un grătar specific japonez, potrivit telehit.com.
Ulterior, Ariana Grande a explicat că a uitat să treacă unul dintre caracterele japoneze la mesajul tatuat din palmă. De asemenea, ea a afirmat că eventual poate să refacă desenul din palmă, pentru că pielea din acea zonă se regenerează foarte repede.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments