Arbitrii şi observatorii, ţinuţi în „priză” de comisia judeţeană

by Sorin Haut

Comisia Judeţeană de Arbitri din cadrul AJF Arad a organizat un concurs online, cu întrebări din Legile Jocului şi ROAF. Cel mai valoros arbitru din fotbalul românesc, arădeanul Ovidiu Haţegan a şi oferit premiul pentru primul loc, un tricou de arbitru cu autograf. Vasile Rad, secretar general AJF Arad şi Leontin Buda, coordonator, au pus umărul la reuşita concursului, care a adunat la start peste 50 de arbitri şi 8 observatori.

La categoria arbitri, Loredan Bogdan s-a dovedit a fi cel mai bine pregătit teoretic, intrând în posesia tricoului oferit de Ovidiu Haţegan. Câştigătorul a făcut un gest frumos, ţinând să doneze tricoul, pentru a fi înrămat şi expus în sala de şedinţe a AJF Arad. Podiumul întrecerii ,,fluieraşilor” a fost completat de Călin Mateuţ şi Radu Bîtea. Un premiu special, o minge de fotbal, i-a revenit Rebecăi Pană, cel mai bine clasat arbitru din noua generaţie.

La categoria observatori, lupta a fost şi mai strânsă, cu Daniel Scridon şi Oliver Biro, la egalitate pe primul loc. Cei doi vor intra în posesia unor premii cu multe… grade şi aromă de cireşe, oferite de Ionuţ Nicoraş. Podiumul secţiunii observatori a fost completat de Ioan Hamza şi Bogdan Peşte. 

Facebook Comments