Arbitrii arădeni au fost testaţi şi perfecţionaţi în Ungaria

by Sorin Haut

Membrii Comisiei Județene a Arbitrilor Arad și nu mai puțin de 38 de „fluierași”, majoritatea din circuitul Ligii a 4-a, s-au mutat, în weekend, în Ungaria, la Fuzesgyarmat, anunţă site-ul AJF-ului. Cazați la „Gara Hotel”, arbitrii au concentrat în trei zile testările în vederea noii stagiuni fotbalistice, dar au și fost puși la punct cu modificările la legile jocului.

Marius Alexa, vicepreședintele CJA, Leo Buda, responsabil cu delegările și monitorizarea atentă a arbitrilor, Corneliu Tiulea, ca și coordonator al corpului de obsevatori pentru cavalerii fluierului, Romulus Tănăsescu,  însărcinat cu partea de media marketing și „selecționerul” Emil Arsa au avut fiecare rolul lui peste Graniță, mai ales că a fost destulă de treabă.

Dincolo de cronometrarea testelor fizice, Yo-Yo și Ariet sau corectarea celor de 20 de întrebări pe partea teoretică, s-a făcut analiza analiza în imagini a campionatului trecut, insistându-se pe fazele cu probleme sau cele judecate la limită, cu probleme care s-au întâlnit și s-au purtat discuții despre viitorul campionat, astfel că s-au acumulat noi informații care îi vor face pe arbitri să fie foarte bine pregătiți la debutul sezonului 2019-2020. (ajfarad.ro)

Facebook Comments