Aradul se îmbracă duminică în alb şi roşu, la aniversarea „Bătrânei Doamne”

by Sorin Haut

UTA se pregăteşte de sărbătoare! Duminică, 18 aprilie 2021, UTA aniversează 76 de ani de la înfiinţarea clubului, iar suporterii sunt invitaţi să marcheze şi ei momentul, prin fotografii personale cu tricouri, fulare sau cu suveniruri ale “Bătrânei Doamne”:

Pe 18 aprilie 2021 se împlinesc 76 de ani de când cunoscutul baron Francisc Neuman a înființat o echipă de fotbal care avea să scrie istorie pentru orașul Arad și să intre în legendă.

UTA este un nume pe care, cu siguranță, fiecare arădean l-a rostit măcar o dată. UTA este un simbol prezent oriunde și oricând în Arad. UTA este o pată de culoare vie și imposibil de șters, impregnată profund în viețile noastre. UTA este un motiv de bucurie și de mândrie dintotdeauna. UTA înseamnă Arad! Haideți să dovedim acest lucru!

Cândva, pe vremea când eram copii, mergând spre stadion, cu toții am avut un vis: cum ar fi ca, într-o zi, ieșind în oraș să vedem toți oamenii din Arad purtând triunghiul alb-roșu al echipei noastre cu mândrie în piept? Cum ar fi ca toți cei care s-au bucurat și au suferit alături de UTA să se unească și să ,,coloreze” în alb și roșu străzile și parcurile?

Anul acesta ne dorim să ne împlinim visul. Vrei să ne ajuți? Participă și tu alături de noi! Pe 18 aprilie 2021 îi invităm pe toți utiștii din Arad sau de pretutindeni să îmbrace un tricou alb-roșu, o bluză sau un hanorac, să poarte o șapcă sau un fular, să afișeze un steag sau să își pună în piept o insignă cu stema Bătrânei Doamne! Ne vom întâlni cu toții pe străzile Aradului și ne vom bucura împreună de această zi de sărbătoare.

Așteptăm să vedem pozele tuturor! Ne dorim să vedem cum petreceți ziua clubului nostru drag! Postați-le pe acest eveniment (https://www.facebook.com/events/199336405068319) și peste tot pentru a da un exemplu familiei, prietenilor și cunoștințelor și pentru a-i încuraja să facă la fel și să sărbătorească alături de tine!

Dorești să te implici și tu, însă nu ești pregătit pentru sărbătoare? Magazinul nostru de la stadion îți stă la dispoziție cu tot ,,arsenalul” necesar pentru un fan utist. Programul nostru se prelungește săptămâna aceasta inclusiv până duminică pentru a rămâne la dispoziția fiecărui supporter”, este mesajul de pe facebook al celor de la fanshop-ul UTA-ei. (foto: 1945.ro)

 

 

 

Facebook Comments