Aradul găzduieşte Naţionalele de culturism şi fitness

by Sorin Haut

Aradul va găzdui în premieră, în acest week-end, 1-2 septembrie, Campionatul Național de culturism și fitness al seniorilor, grație implicări XOX Nutrition.

Constantin Bîșcă este arădeanul care stă în spatele organizării la Arad a acestui eveniment, în urma căruia se vor împărțiți tricourile de campioni ai României în culturism și fitness.

Clubul Sportiv XOX Gym Arad va fi reprezentant de trei sportive: Diana Darie – cea mai bine cotată sportivă, cu numeroase competiții câștigate, debutanta Medina Popovici și Vanessa Pârvulețu – imaginea XOX Nutrition, brand care va fi lansat în cadrul evenimentului.

La startul întrecerii din Polivalenta arădeană se vor alinia peste 200 de sportivi, care vor concura la 40 de categorii, printre care şi „Bikini Fitness”. Prețul unui bilet în cele două zile de concurs, care vor debuta la ora 10, este de 10 lei.

Printre personalitățile prezente la Arad se vor număra Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului și Gabriel Toncean, președintele forului de specialitate. Invitata de onoare este Gal Ferreira Yates (foto), brazilianca ce a fost Miss Olympia, câștigând Campionatul Mondial și aurul pe continentul sud-american.

Facebook Comments