Aradul e şi în acest an pe harta naţională a voleiului pe plajă

by Sorin Haut

Voleiul pe plajă este unul din puţinele sporturi care şi-ar putea urma parcursul normal în acest an. Asta pentru că sezonul estival nu va fi afectat, aproape sigur, de pandemia mondială de coronavirus, specialiştii anunţând că luna iunie va aduce, cel mai probabil, finalul primului episod Covid-19. Aradul, prin CS Fan (preşedintele Ştefan Gog), este extrem de activ la nivel naţional, atât din punct de vedere organizatoric cât şi al performanţelor.

Astfel, a șasea ediție a Fan Tour Open Arad este programată în 2020 între 20 şi 26 iulie, pe cele două terenuri din incinta Complexului DJST-Riviera.Orașul nostru va mai găzdui, în acest an, turnee juvenile, în organizarea CS ProVolei și CS Westar. Campionatul Național are trei etape, la Cluj-Napoca (12-14 iunie), Arad (20-26 iulie) și Mamaia.

Turneele finale au următorul program: Cupa României de seniori şi CN de m inivolei (ambele, 3-9 august), CN de senior şi speranțe (10-16 august), CN de cadete (17-21 august), CN de cadeți (18-20 august) și CN de juniori (22-26 august), toate pe plaja Dandana din Mamaia.

Facebook Comments