Aradul e îngropat în gunoaie, iar Falcă se plimbă prin Japonia

by Florian Popa

Țara arde și baba se piaptă, spune un proverb românesc, care i se potrivește de minune primarului Gheorghe Falcă. În plin scandal al gunoaielor, edilul șef a ales să plece tocmai în Japonia, o vizită care cu siguranță va aduce mari beneficii orașului nostru. În perioada 21-25 mai 2018, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, este prezent la Tokyo şi Toyama (Japonia), unde participă la un seminar în organizarea Centrului pentru dezvoltarea studiilor din Tokyo (TDLC), program lansat în 2004, de Banca Mondială în parteneriat cu Japonia, ne anunță Primăria Arad, printr-un comunicat de presă.

Seminarul integrează workshop-uri, vizite pe teren, schimburi de cunoștințe și activități de planificare a acțiunilor şi se concentrează în jurul a patru teme: infrastructura  urbană și urbanism, dimensiunile sociale, locuri de muncă și dezvoltarea economică şi implicaţii fiscale.

Alături de delegaţia din România şi-au mai anunţat participarea alte 11 delegaţii din China, Indonezia, Thailanda, Albania, Polonia, Argentina, Bulgaria, Chile, Peru, Uruguay şi Paraguay.

 

Facebook Comments