ARADENII N-AU CU CE SA-SI PLATEASCA INTRETINEREA, PRIMARUL FALCA SE DISTREAZA IN STATIUNI DE LUX (VIDEO).

by Sida Voicu

În ultimii ani, sub conducerea înţeleaptă a lui Gheorghe Falcă, în Arad s-au format două categorii de cetăţeni: fraierii, adică cetăţenii de rând, care îşi plătesc impozitele şi taxele locale, care sunt taxaţi la parcare, care sunt disperaţi când le vine factura le energie, care au salarii de mizerie într-un oraş „în plină dezvoltare“, cum se laudă Falcă, şi cetăţenii deştepţi, clica aflată la conducerea oraşului, care o duc boiereşte, nu ştiu ce înseamnă grija zilei de mâine, care umblă în maşini de lux şi locuiesc în viloaie chicioase la marginea oraşului, în zone liniştite, departe de cetăţenii fraieri.

Prima categorie se confruntă în aceste zile cu problema facturilor, mulţi dintre ei fiind disperaţi, fiindcă, deşi îndură frigul în locuinţe de luni de zile, neavând bani să dea drumul la căldură, facturile la întreţinere sunt totuşi exorbitante. Cauzele ? Pe de o parte CET-ul trebuie să adune bani, fiindcă acolo e o mare parte din clientele PD-L, oameni fără pregătire, incompetenţ, care stau pe salarii uriaşe doar fiindcă au pupat dosul portocaliu şi au lucrat pentru PD-L în campaniiile electorale. Pe de altă parte, lipsa de preocupare a administraţiei locale, care în loc să dea bani pentru subvenţii, pentru retehnologizare, aruncă milioane de euro pe arteziene pe Mureş, pe covoare de iarbă puse în luna noiembrie (?!) de firma de casă a PD-L, pe contracte atribuite colegului de duplex al primarului Falcă şi aşa mai departe. În tot acest timp, pentru subvenţii nu există bani, iar fraierii de arădeni trebuie să se descurce cum pot. Să stea în frig sau să facă împrumut la CARP, cum fac mii de pensionari, pentru a-i plăti facturile.

Dacă unii mor de foame, high class-ul Aradului, cetăţenii superiori, adică nişte parveninţi cocoţaţi peste noapte în funcţii, o duc ca-n Pampas. Printre ei, nimeni altul decât primarul Gheorghe Falcă, plecat în aventura primăritului, în 2004, cu datorii la întreţinere şi ajuns astăzi mare proprietar de vilă, firmă prosperă, cu maşini de lux. În timp ce supuşii mor de foame, împăratul Falcă se distrează în staţiunile de lux ale Europei, cu prietenii din aceeaşi categorie înaltă a societăţii, durându-i fix în cot de problemele de acasă. Iar ca tupeul să fie maxim, asemeni cocalarilor care-şi prezintă curvele şi maşinile de lux pe net, şi primarul Gheorghe Falcă s-a gândit să ne prezinte cum schiază el prin Europa, lipsit de grijile fraierilor de acasă, care stau cu caloriferele închise, pentru ca gaşca primarului de la CET să aibă bani de concedii la fel de costisitoare ca ale edilului şef.

Vedeţi mai jos un video în care se poate observa cât se poate de limpede „grija“ primarului Falcă faţă de facturile la întreţinere, faţă de problemele de la şcoala generală „Mihai Eminescu“, faţă de situaţia clubului UTA şi multe, multe alte probleme extrem de importante ale Aradului, pentru care edilul şef suferă extrem de mult.

 

Facebook Comments