Arădenii Man şi Petre se revăd la naţionala de tineret

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Reprezentativa Under 21 a României țintește o nouă calificare la turneul final. După înfrângerea din Danemarca, 1-2, din debutul preliminariilor EURO 2021, micii tricolori sunt obligaţi să câştige cele două partide pe care le au programate în această lună: România – Ucraina, 10 octombrie, ora 20:30 , stadion “Ilie Oană” (Ploiești), România – Irlanda de Nord, 14 octombrie, ora 20:30 , stadion “Anghel Iordănescu” (Voluntari).

Selecționerul Mirel Rădoi a apelat şi la arădenii Dennis Man (FCSB) şi Adrian Petre (Esbjeg/Danemarca), plus Răzvan Oaidă (FCSB), crescut de Atletico Arad, originar din Petroşani. „E momentul să arătăm că merităm să mergem la EURO 2021. Pentru noi pare că meciul cu Ucraina este unul capital. E campioană mondială la U20, o formație puternică, cu o atitudine agresivă, însă eu am încredere în băieți”, a spus, printre altele, Mirel Rădoi.

La EURO 2021, turneu final cu 16 participante găzduit de Ungaria și Slovenia, se califică direct cele 9 câștigătoare de grupe și cel mai bun loc doi. Celelalte 8 selecționate de pe pozițiile secunde vor disputa un baraj în dublă manșă pentru a completa cele patru locuri rămase.

Facebook Comments