Arădenii au luat viteză la etapa de supermoto de pe „VIK Power”

by Sorin Haut

Moto-clubul VIK Power din Arad a organizat, recent, etapa a doua a Campionatului Național Individual al României la Supermoto. Competiția s-a desfasurat pe circuitul VIK Power – Las Vegas, cu 30 de sportivi la start. Ultima cursă programată, manșa a doua a claselor S Open și Veterani, a fost întreruptă cu steagul roșu din cauza unei furtuni. Câștigătorul clasei regină, S Open, a fost Vlad Neaga (V.N. Motorsport Timișoara), în timp ce pilotul arădean Andrei Filimon (MRM București) a reușit o figură frumoasă, clasându-se pe locul patru.

La clasa SM Hobby s-a impus Lucian Tănasă (Arici Supermoto Arad), care a reușit să îl învingă în manșa secundă pe coechipierul său Attila Gergely, după o luptă intensă. Radu Flavius (Arici Supermoto Arad) a făcut o figură frumoasă și a încheiat competiția pe locul al treilea, clasându-se în fața colegului său de echipă, Marian Tănasă.

Următoarea etapă a „Naționalelor” de Supermoto va avea loc tot la Arad, în 17-18 august, în același weekend desfășurându-se și o etapă din campionatul regional.

 

Facebook Comments