Arădeni prinși fără permis și băuți la volan, în ultimele 24 de ore

by Adrian Topor

Arad. Doi conducători auto au fost prinși sub influența băuturilor alcoolice, iar alți doi fără permis.

Au condus sub influența alcoolului.

Polițiștii Secției 10 Rurală Gurahonț au depistat în trafic, în seara zilei de 5 aprilie a.c., un bărbat de 35 de ani, din Vârfurile, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 51, pe raza localității Tălagiu, fără a deține permis de conducere. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat o alcoolemie de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În aceeași zi, pe raza municipiului, polițiștii Biroului Rutier au depistat un arădean de 46 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției, având o alcoolmie de 0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolmiei.
Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare penale.
Au condus fără permis

Polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, la data de 3 aprilie a.c., un bărbat de 30 de ani, din Curtici, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Timișorii, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În aceeași zi, pe raza localității Drauț, polițiștii din Târnova au depistat un bărbat de 39 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.
Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale.

Facebook Comments