Arădeanul Man, dorit în Championship. Fanii lui Birmingham îl vor la echipă

by Sorin Haut

Fanii celor de la Birmingham City au scris pe Twitter despre interesul echipei lor favorite pentru Dennis Man, scrie digisport.ro. Suporterii grupării clasate pe locul 16 în Championship, a doua ligă din Anglia, susțin că jucătorul de la FCSB va ajunge în curând la echipa lor: ”Din ce aud pe piața de transferuri, se pare că vom căuta jucători. Dennis Man este un jucător pe care Birmingham l-a urmărit recent și se pare că va fi una din țintele acestei veri”, au scris englezii pe contul de Twitter BluesTalk. ”Dennis Man la Birmingham City, în curând”, scrie un alt fan pe contul său de Twitter.

Nu este pentru prima dată când se vorbește de un transfer al lui Dennis Man în Anglia, la Birmingham, s-a întâmplat acest lucru și în iarnă, dar Gigi Becali nu a fost mulțumit de ofertă. Din informațiile apărute atunci, FCSB ar fi avut o ofertă de 10 milioane de euro pentru Man. Finanțatorul FCSB susținea în urmă cu ceva timp că are o ofertă de 15 milioane de euro, din Italia, pentru tânărul internațional, iar clubul vehiculat în presa din România era Atalanta Bergamo, revelaţia actualului sezon al Ligii Campionilor.

Internaţionalul arădean lansat de UTA este „plimbat” astfel prin toată Europa, Becali sperând să îl vândă pe o sumă cât mai mare. De transfer este interesat şi clubul arădean, care s-ar alege cu un procent dintr-o eventuală vânzare a sa în această vară. Becali a spus, nu o dată, că visează să îşi vândă „perlele” Man şi Coman pe zeci de milioane de euro, doar că a venit criza provocată de pandemie, iar realitatea este acum una dură pentru patronul bucureştenilor.

Facebook Comments