Arădeanul Jorza a trimis Argeşul în Liga 1, cu golul său din ultima secundă!

by Sorin Haut

Era minutul 97 în Regie, când arădeanul Amir Jorza reuşea golul egalizator pentru Rapid, cu Turris! Practic, datorită reuşitei sale, Argeşul a declanşat fiesta în Trivale, iar trupa lui Lincar s-a prăbuşit la pământ, ratând o promovare istorică în ultima secundă! Aşadar, UTA şi un arădean au scris istoria finalului nebun de play-off, cu un bilanţ absolut incredibil: gazdele nu au câştigat niciodată! „Este ceva unic, mai ales după tot ce am trăit cu această întrerupere, toate frămânările, toate tipurile de antrenament gândite, toate suferințele pe care le-au întâmpinat jucătorii. Este victoria și promovarea muncii, promovarea unui oraș întreg, promovarea celor mărunți și neașteptați care dintr-o dată au devenit zmei.

Badea: „Este ceva unic, am propus întotdeauna fotbal”

Pentru că FC Argeș a fost echipa care a propus întotdeauna fotbal, cel puțin în acest mini-retur. Au fost doar două meciuri pierdute, în rest doar victorii și egaluri. Până la urmă, este o consecință a ceea ce am făcut și mă bucur enorm împreună cu jucătorii, pentru că ei au fost fantasticii acestor cinci meciuri. Noi, cei din staff, i-am ajutat cât am putut, dar ei au fost în teren și pentru asta merită felicitați” a declarat tehnicianul argeșenilor, Ionuț Badea, după remiza, 1-1, contra arădenilor.

FC Argeș a revenit în Liga 1 după o pauză aproape la fel de lungă ca a UTA-ei, mai exact 11 ani. La ultima promovare, cea din 2008, tehnicianul piteștenilor era tot Ionuț Badea.

Facebook Comments