Arădeanul Daniel Lazăr a obținut bronzul la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor

by Florian Popa

În perioada 07-16 august, în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles s-au desfășurat Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor (World Police Fire Games), la care au luat parte peste 1.000 de sportivi, din cadrul structurilor de poliție, situații de urgență, jandarmerie și poliție de frontieră.

Agentul principal de poliție Lazăr Daniel-Raul, din cadrul Poliției Municipiului Arad a reprezentat I.P.J. Arad, concurând la categoria judo 66 kg. În urma competiției polițiștul s-a clasat pe podium, fiind medaliat cu bronz.

Polițistul arădean are 29 de ani și este vicecampion național la unifight, în urma concursului național organizat de M.A.I. la Ploiești, în primăvara acestui an.

A obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de judo, sport pe care-l practică de la vârsta de 7 ani, sub îndrumarea tatălui său, la rîndul lui polițist în cadrul I.P.J. Arad (Lazăr Loghin), iar din 2016 se antrenează și pentru competițiile de  unifight.

În aceste zile, Daniel Lazăr va fi recompensat de către autoritățile arădene cu distincția ”Arădeni cu care ne mândrim”.

 

Facebook Comments