Arădean lovit cu o cărămidă în cap, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi

by Cristian Dobre

Un echipaj de Jandarmerie a avut parte ieri, în jurul orei 14.00,  de un ,,deja-vu la o intervenție în urma unei solicitări pe numărul unic de urgență 112. Apelul a fost făcut de către un bărbat care a reclamat faptul că, pe o stradă din municipiul Arad, doi tineri s-au luat la bătaie.

Ajunși de urgență la adresa indicată, jandarmii au găsit un bărbat de aproximativ 43 de ani, care prezenta o plagă deschisă la nivelul capului, necesitând de urgență un consult medical de specialitate. Jandarmii au solicitat un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Arad, iar până la sosirea acestuia, i-au acordat victimei primul ajutor.

În așteptarea cadrelor medicale, bărbatul le-a oferit jandarmilor informații despre agresor și despre locul în care l-ar putea găsi.

În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că, pe fondul unor litigii în instanță între cei doi bărbați,  pentru același gen de fapte, constatate tot de jandarmi în anul 2018, agresorul în persoana numitului S.A.I  de 32 de ani, l-a lovit în zona capului cu o cărămidă pe S.L. de 43 de ani, după care a fugit.

Având în vedere faptul că, ,,Lovirea sau alte violențe”,  constituie infracțiune, conform Codului Penal, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor ce se impun.
 

Facebook Comments