APROXIMATIV 300 DE SANCTIUNI RUTIERE IN ACEST WEEKEND

by webeditor
Aproximativ 300 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de către poliţiştii rutieri, în ultimele 48 de ore.
În cadrul unei acţiuni  pentru combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool şi al vitezei excesive, poliţiştii arădeni au aplicat aproximativ 300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  78.500 lei.
        Acţiunea s-a desfăşurat,  atât pe raza municipiului Arad cât şi pe drumurile naţionale şi judeţene, fiind verificate peste 600 de autovehicule.
Pentru neregulile constatate au fost  reţinute 21 de permise de conducere şi 18 certificate de înmatriculare.
În cadrul acestei actiuni, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie, l-au depistat în trafic, pe M. Mihai de 44 ani, din Arad. Bărbatul a fost depistat pe Calea Aurel Vlaicu, în timp ce a condus un  autoturism VW Polo, având o alcoolemie de 1,17 mg./l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în cauză s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul condus de acesta era neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.
Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără permis de conducere, sub influenţa băuturilor alcoolice şi punere în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.

.

Facebook Comments