Aproape 30 de arădeni, amendați pentru că au circulat după ora 23.00

by Adrian Pavel

În ziua de 21 februarie 2021, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Arad, polițiștii arădeni, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 2.835 de persoane, verificate 94 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fast-food, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 31 de mijloace de transport în comun.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 152 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 31.950 de lei, dintre care 27, în valoare de 5.700 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație, iar celelalte pentru nepurtarea măștii de protecție.

Facebook Comments