Aproape 200 de posturi de directori de școli intră la concurs

by Adrian Pavel

În conformitate cu ANEXA la ordinul ministrului educației nr. 4597/2021 pentru aprobarea metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, modificată și completată prin ordinul 5195 din 3 septembrie 2021,  Inspectoratul Școlar Județean Arad anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Arad.

Pentru Sesiunea 2021 a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, CALENDARUL este prevăzut în Anexa 8, conform căruia în data de 14 septembrie 2021 se publică funcțiile vacante pentru care se organizează concursul.

Astfel, Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Arad în ședința sa din 14.09.2021 a aprobat lista funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Arad pentru care se organizează concurs.

Atașăm prezentului comunicat lista la care se face referire mai sus.

Precizăm că toată documentația necesară organizării și desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat o regăsiți postată pe Forumul public al Inspectoratului Școlar Județean Arad.( http://www.isjarad.ro/forum/viewtopic.p … 500#p65500).

Facebook Comments