Aplicaţiile mobile pe care fiecare parior sportiv trebuie să le aibă!

by Florian Popa

Ca să fii cu adevărat un parior de succes, trebuie să cunoşti jocul dar mai ales să ai acces la informaţie. Nu se poate juca la întâmplare şi să ai parte de câştiguri pentru că acest lucru este puţin probabil de realizat, dimpotrivă trebuie jucat cât mai la sigur.

Ca să poţi face acest lucru este nevoie să ai câteva aplicaţii mobile de care să te foloseşti la o asemenea manieră încât să te apropii consistent de ţelul propus. Despre aceste aplicaţii vom vorbi în rândurile următoare deci parcurge cu atenţie cele de mai jos.

Aplicaţia casei de pariuri folosită

Dacă intrii pe Casa Pariurilor şi îi studiezi oferta este mai mult ca posibil să alegi evenimentele sportive preferate şi să le pui pe un bilet de pariuri. Pentru a face acest lucru este bine să ştii că ai la îndemână 2 posibilităţi să joci un bilet, direct din browser dar şi descărcând o aplicaţie care este pusă la dispoziţie de către site.

În acest moment iese la iveală preferinţa ta de jucător pentru că ai posibilitatea să alegi din mulţimea de oferte existente pe cea care ţi se potriveşte cel mai bine. Casa de pariuri pe care o vei selecta va fi partenerul tău pentru mult timp de acum încolo aşa că vei trata cu maximă atenţie alegerea acesteia.

Odată ce ai depăşit această dilemă ai la dispoziţie modalitatea de joc care presupune să descarci aplicaţia proprie a casei de pariuri aleasă şi să poţi trece direct la joc. Modalitatea în care faci acest lucru este una simplă, va trebui doar să urmezi paşii dictaţi de platformă şi în cel mai scurt timp aplicaţia se află pe telefonul tău mobil.

Avantajul este acela că eşti conectat tot timpul la casa ta de pariuri şi că poţi depune pariuri în mişcare, în transportul în comun sau în timp ce îţi iei o binemeritată pauză de masă. O aplicaţie mobilă trebuie să îţi aducă plus valoare şi toate o fac la superlativ. Ai acces la cote în timp real şi cel mai important este faptul că poţi alimenta contul tău de joc cu ajutorul unor aplicaţii specifice.

Cu alte cuvinte cu ajutorul telefonului mobil poţi face plăţi instant pentru joc iar o aplicaţie mobilă a casei de pariuri preferată îţi va aduce avantajul incontestabil al economisirii de timp, pe care îl poţi folosi numai şi numai pentru joc.

Flashscore

Această aplicaţie este imposibil să nu îţi fie cunoscută fie şi pentru simplul fapt că este atât de populară. Nu există parior care să nu consulte aceasta aplicaţie de câteva ori pe zi pentru a vedea stadiul în care se găseşte un eveniment pe care ai pariat o sumă consistentă de bani.

Flashscore este atât de îndrăgită de jucători tocmai pentru faptul că te ţine conectat la evenimentul pariat, orice modificare fiind adusă în timp real la cunoştinţa ta. Poţi afla minutul primului gol, poţi obţine informaţii despre lot şi poţi de asemenea să vezi cât a mai rămas până la epuizarea timpului regulamentar de joc.

În plus ai acces la selecţii multiple astfel încât să poţi vizualiza doar evenimentele care te interesează fără să fi nevoit să rulezi o listă interminabilă. Este un avantaj notoriu al acestei aplicaţii şi faptul că poţi derula pe zile rezultatele obţinute, obţinând în acest fel o statistică corectă a meciurilor care te interesează.

Tot atât de benefic este şi faptul că poţi vedea în timp real care sunt meciurile finalizate, scorul cu care acestea s-au încheiat şi evenimentele care s-au întâmplat în meci. Cu ajutorul butonului de informaţii ataşat fiecărei partide poţi verifica câte cartonaşe s-au acordat, minutul fiecărui gol sau  rezultatul la pauză.

Atât de multe opţiuni într-o singură aplicaţie este motivul pentru care Flashscore este o aplicaţie nelipsită din telefoanele pariorilor sportivi, explicând în acest fel popularitatea imensă de care se bucură.

LiveScore

Aplicaţia a fost special construită pentru a asigura pariurilor plusul de confort de care aceştia au nevoie. Nu ştii în ce stadiu se află meciul de pe biletul tău de joc? Nimic mai simplu, un singur click pe această aplicaţie şi toate nelămuririle tale legate de un meci au dispărut într-o fracţiune de secundă.

Frumuseţea este că aplicaţia LiveScore este disponibilă pe iOS cât şi pe Android, aşa că o poţi descărca direct din Apple sau din Google Play fără problemă. Nu ai parte de costuri aşa cum poate ai avea dacă ai urmări o transmisiune live de pe o platformă dedicată unde ar trebui să plăteşti un abonament lunar, deci accesul la informaţie este unul cât se poate de direct, sigur şi fără costuri.

Ai la îndemână şi posibilitatea de a descărca strict sportul care te interesează, pentru a nu fi nevoit să îţi pierzi din timpul preţios pe care îl poţi folosi la gândirea altor bilete câştigătoare. Dacă alegi fotbalul atunci ai acces la statistici cu privire la procentul de posesie minge, şuturi la poartă, faulturi sau orice altceva se mai poate întâmpla într-o partidă de fotbal.

Aplicaţiile cu ştiri din sport relevante

Nu întotdeauna detaliile pe care ai vrea să le cunoşti înainte de începerea unui meci sunt disponibile deci poţi să cauţi liniştit o aplicaţie de sport care să poată dea aceste detalii care pentru tine sunt cruciale. Din fericire canalele sportive profesioniste din ţară  oferă asemenea aplicaţii, aşa că merită să le descarci.

Să ştii înaintea de începerea unui meci ştiri la cald care privesc lotul de jucători sau forma acestora sunt adesea informaţiile care fac diferenţa dintre a pierde sau a câştiga un pariu sportiv. Dacă reuşeşti să le coroborezi şi cu datele transmise de la aplicaţiile live atunci cu adevărat şansele tale de a câştiga un bilet de pariuri s-au mărit simţitor.

Concluzie

Merită aceste aplicaţii să îţi încarce memoria telefonului mobil? Cu siguranţă că răspunsul nu poate să fie decât unul pozitiv pentru simplul motiv că acestea se constituie în sursa ta de informaţii prioritară şi te ajută să estimezi dacă un eveniment ia turnura pe care o aştepţi.

 

Facebook Comments