Apare un nou gigant în lumea serialelor

by Andreea Radu

Un nou mare jucător se va forma în piața aplicațiilor de streaming. Cei de la Discovery au luat decizia de a forma o nouă aplicație de streaming, care va interconecta conținutul oferit de Disney+, Hulu și HBO Max. Prin acest nou proiect, cei de la Discovery vor să intre în competiție directă cu Netflix sau Amazon Prime, printr-un conținut oferit de pe trei platforme diferite, reunite într-o singură aplicație de streaming, scrie stiripesurse.ro.
Deocamdată, șefii Discovery nu au oferit detalii despre costurile abonamentelor pe noua platformă, dar aceasta va urma modelul deja impus în piață și va avea o versiune cu reclame și una fără reclame.
„După lansarea de mare succes a Hulu pe Disney+, acest nou pachet cu Max va oferi abonaților și mai multe opțiuni și mai multă valoare. Acest nou parteneriat incredibil îi pune pe abonați pe primul loc, oferindu-le acces la filme de succes, la filme originale și la trei biblioteci masive cu cele mai bune branduri și divertisment în streaming din prezent”, a declarat Joe Earley, președintele direct-to-consumer Disney.

Facebook Comments