Anvelope auto noi sau second hand?

by webeditor

Produsele second hand sunt din ce in ce mai populare pe piata obiectelor din tara noastra. Faptul ca acestea sunt comercializate la preturi mai mici in comparatie cu obiectele noi este cel mai important motiv pentru care oamenii opteaza pentru astfel de achizitii. Cu toate ca preturile care sunt platite pentru achizitionarea acestora este mic, nu intotdeauna este rentabila achizitionarea obiectelor second hand. Un exemplu foarte elocvent este achizitionarea anvelopelor auto. Acestea sunt foarte importante pentru buna utilizare a autovehiculului ceea ce face necesara utilizarea unor anvelope premium. Astfel de anvelope nu pot fi achizitionate in cazul in care se opteaza pentru achizitionarea second hand.

Cateva motive pentru care trebuie evitata achizitionarea anvelopelor second hand

Siguranta participantilor la trafic depinde intr-o mare masura de calitatea anvelopelor utilizate de catre autovehiculul condus. Nivelul de calitate trebuie sa fie cel mai important aspect care trebuie avut in vedere in momentul in care se doreste achizitionarea anvelopelor. Este clar ca anvelopele auto second hand nu pot oferi acelasi nivel calitativ precum anvelopele auto achizitionate dintr-un magazin de specialitate. Acesta este cel mai important motiv pentru care trebuie evitata achizitionarea anvelopelor second hand. Durata de utilizare a acestora este un alt detaliu care face diferenta dintre anvelopele second hand si cele noi. Indiferent de producatorul anvelopelor noi este clar ca acestea vor fi utilizate pentru o perioada de timp mult mai mare decat in cazul in care ar fi achizitionate anvelope second hand. Posibilitatea de a putea achizitiona modelul de anvelope dorit este un alt motiv care face ca achizitionarea anvelopelor noi sa fie o idee mult mai buna decat achizitionarea second hand.

Si anvelopele noi pot fi achizitionate la preturi foarte avantajoase

Avand in vedere ca exista posibilitatea de a putea achizitiona anvelope ieftine noi nu mai exista nici un motiv plauzibil pentru a nu apela la achizitionarea anvelopelor noi. E-pneu.ro, este magazinul online care pe langa faptul ca este specializat in comercializarea anvelopelor auto ofera posibilitatea de a putea achizitiona cele mai ieftine anvelope auto. Facilitatea oferita nu inseamna ca, calitatea anvelopelor este indoielnica. Dimpotriva! Acest magazin colaboreaza cu cei mai buni producatori anvelope ceea ce inseamna ca oferta acestuia este mai mult decat foarte buna. Acesta nu este singurul motiv pentru care magazinul este accesat constant de catre un numar mare de clienti. Cele mai importante beneficii oferite de catre apelarea la acesta sunt urmatoarele:

  • Varietate foarte mare de modele de anvelope. Prin intermediul acestui magazin nu pot fi achizitionate doar anvelope pentru autoturisme ci si anvelope ieftine camioane sau pentru microbuz, duba, etc.
  • Toti clientii au posibilitatea de a opta pentru suport tehnic gratuit. Este un serviciu foarte util mai ales in cazul in care clientul nu stie cu exactitate care este modelul de anvelope pe care doreste sa il achizitioneze.
  • Este foarte simplu de utilizat. Gratie acestui detaliu magazinul online poate fi accesat si de catre persoanele care nu sunt familiarizate cu utilizarea mediului online.
  • Posibilitatea de a putea avea acces la o varietate foarte mare de modele de anvelope.
  • Anvelopele pot fi achizitionate si in rate. In acest fel achizitionarea unui set de anvelope nu mai este o achizitie care pune presiune pe bugetul personal.
  • Produsul este livrat in cel mai scurt timp posibil. Pentru ca stocurile avute de catre acest magazin online sunt foarte mari se poate livra comanda intr-un timp foarte scurt.
  • Mediul utilizat pentru realizarea platii este securizat la cel mai inalt nivel posibil pentru ca datele introduse de catre clienti sa nu ajunga pe mainile persoanelor care se ocupa cu realizarea infractiunilor economice.

Asadar, exista o serie importanta de motive pentru care achizitionarea anvelopelor second hand este o idee foarte proasta indiferent din ce punct de vedere ar fi analizata o astfel de decizie. Anvelopele auto noi au fost, sunt si vor fi cea mai buna optiune la care poate apela un proprietar de autovehicul care doreste sa il utilizeze in cele mai bune conditii.

Facebook Comments